De ce să vorbim despre siguranţa la foc

Riscuri

De ce să vorbim despre siguranţa la foc

Siguranţa la foc se referă la riscuri. Deşi probabilitatea unui foc de proporţii în orice clădire poate fi scăzută, potenţialul consecinţelor este enorm. Produsele de izolaţie ROCKWOOL sunt adeseori folosite pentru protecţia la foc dedicată părţilor structurii clădirii sau echipamentelor industriale. Nedoritele incendii sunt o forţă distructivă care cauzează mii de victime şi pierderi de proprietăţi în valoare de miliarde de dolari în fiecare an. Oamenii din întreaga lume se aşteaptă ca locurile de muncă şi casele lor să fie în siguranţă faţă de ravagiile unui incendiu.
Din nefericire, incendiile pot apărea în aproape orice tip de clădire, de multe ori când ne aşteaptăm mai puţin. Siguranţa ocupanţilor depinde de numeroşi factori din proiectarea şi construcţia clădirilor, inclusiv faptul că unele clădiri şi părţi de clădiri nu se vor prăbuşi sau nu vor permite răspândirea focului în timpul unui incendiu.
Produsele ROCKWOOL contribuie în numeroase feluri la siguranţa la foc: 
Ca material incombustibil, nu contribuie la răspândirea focului. 
Produsele de izolaţie ROCKWOOL sunt folosite în foarte multe cazuri pentru protecţia la foc a structurii clădirii sau a echipamentelor industriale.