DECLARAŢIE DE CONFIDENŢIALITATE

ROCKWOOL International A/S se dedică protejării intimităţii dvs. online. Procesarea datelor dvs. personale generate prin acest website se vor supune reglementărilor internaţionale privind protecţia datelor personale, aşa cum au fost acestea adoptate de către ROCKWOOL International A/S în următoarea Declaraţie de Confidenţialitate.

Acest website este deţinut şi operat de

ROCKWOOL International A/S

Hovedgaden 584

DK-2640 Hedehusene

Denmark

Tel: (+45) 46 56 03 00

Fax: (+45) 46 56 33 11

 

Ce fel de date strângem

Acest website strânge informaţii în mai multe moduri. Atunci când comandaţi servicii sau produse de la noi, va trebui să ne menţionaţi numele dvs., adresa de email, ocupaţia şi alte date de contact relevante pentru cererea dvs. Dacă informaţiile cerute sunt obligatorii pentru a putea continua, atunci acestea vor fi marcate cu *. Informaţiile obţinute vor fi folosite doar atunci când vă vom contacta ca parte a relaţiei noastre cu clienţii şi pentru a vă facilita folosirea website-ului, a serviciilor şi produselor noastre.

 

Cookies

Pentru informaţii privind folosirea cookie-urilor vă rugăm să aveţi în vedere următoarele:

 

Opt-In

Website-ul nostru vă oferă posibilitatea de a alege, adică dumneavoastră veţi decide dacă doriţi sau nu să primiţi newsletter-uri, oferte speciale sau alte informaţii legate de facilităţi noi, evenimente sau servicii. Ofertele vor fi descrise înainte de a vă fi fost colectate datele, iar consimţământul dvs. va fi cerut în prealabil trimiterii oricăror materiale promoţionale prin email. Dacă doriţi să nu mai primiţi emailuri şi astfel să nu mai primiţi comunicări ulterioare legate de acest subiect, vă rugăm trimiteţi un email la info@rockwool.ro, cu subiectul „Dezabonare”.

Părţi cărora le divulgăm informaţiile dvs.

Informaţiile dvs. nu vor fi divulgate către terţi fără acordul dvs. prealabil, sau doar dacă este necesar din punct de vedere legal.

 

Corectare/Actualizare

Dacă doriţi să corectaţi, actualizaţi sau să modificaţi informaţiile oferite de dvs. pentru procesare, vă rugăm să vă adresaţi la adresa de email mai sus, prin telefon sau fax.

 

Siguranţa datelor

Ne străduim continuu să asigurăm siguranţa datelor dvs., iar acest website conţine măsuri de securitate care să vă protejeze împotriva pierderii, abuzului sau modificării informaţiilor dvs. aflate în custodia noastră.

 

Contact

Dacă aveţi întrebări privitoare la Declaraţia de Confidenţialitate, practicile acestui website sau altele, nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa de email de mai sus, prin telefon sau fax.