Izolare acustică superioară cu vata bazaltică ROCKWOOL

Izolare acustică superioară cu vata bazaltică ROCKWOOL

beneficii 4in1: acustica

Nu doar căldura considera grea trecerea prin stratul bazaltic. Produsele din vată bazaltică ROCKWOOL reprezintă una dintre cele mai eficiente soluții de izolare fonică utilizate în construcții.

Piatra: O barieră acustică naturală

Datorită structurii sale deschise, poroase, vata bazaltică asigură o protecție extrem de eficientă împotriva zgomotului nedorit. La tavane, ecrane anti-zgomot, în preajma utilajelor cu funcționare zgomotoasă, în pereți, acoperișuri și pardoseli și chiar sub șine de cale ferată, izolația ROCKWOOL acționează ca o barieră acustică naturală și eficientă. Izolația ROCKWOOL este produsul numărul unu în domeniul soluțiilor de izolare acustică din construcții, fie că este vorba despre clădiri rezidențiale, comerciale sau industriale.

De ce este importanta izolarea acustică

Zgomotul din mediul înconjurător sau din comunitate afectează serios oamenii, interferând în activitățile zilnice din școli, de la locul de muncă sau de acasă sau din timpul liber. În cel mai rău caz, zgomotul poate sta la baza unor probleme de sănătate, cum ar fi oboseala auditivă, probleme de auz inclusiv tinitus, perturbarea somnului etc.

Mulți proprietari de case suferă din cauza vecinilor zgomotoși, deoarece proprietățile lor nu sunt izolate acustic eficient. În cazul clădirilor de birouri sau al altor spații de lucru, distragerea atenției cauzată de conversații purtate în apropiere sau alte zgomote perturbatoare poate întrerupe sau afecta concentrarea și eficiența. Toate acestea pot fi prevenite printr-o izolare corespunzătoare.

Confort îmbunătățit pentru toate tipurile de clădiri

Produsele din vată bazaltică ROCKWOOL includ o gamă largă de soluții de izolare acustică pentru diferite utilizări: fie că doriți să optimizați climatul din interior în general, să reduceți nivelul de zgomot din locuință sau de la locul de muncă sau să preveniți pătrunderea în clădire a zgomotelor din exterior.

Descoperă mai multe beneficii

Siguranță la foc de neegalat
Siguranță la foc de neegalat

Siguranță la foc de neegalat

Află mai multe
Materiale sustenabile
Materiale sustenabile

Materiale sustenabile

Află mai multe
O soluție durabilă
O soluție durabilă

O soluție durabilă

Află mai multe
Back