O soluție pe viață

O soluție pe viață

Beneficii 4 în 1: durabilitate

Nimic nu rezistă mai bine decât roca solidă. De aceea, izolația cu vată bazaltică nu se va contracta, nu se va deplasa și nu se va fisura. De fapt, izolația ROCKWOOL este atât de durabilă, încât își va menține performanța pe întreaga durată de viață a clădirii.

Performanță durabilă
Toate produsele noastre de izolație cu vată minerală bazaltică sunt realizate din roci vulcanice, fiind stabile din punct de vedere natural și dimensional. Structura fizică unică a vatei minerale bazaltice își păstrează forma și astfel, produsele sunt capabile să reziste continuu și fără să prezinte modificări deceniu după deceniu.

Izolația noastră cu vată minerală bazaltică poate fi utilizată și pentru a crea produse care rezistă la încărcăturile permanente sau grele. Milioane de metri pătrați de podele din beton au fost așezate peste izolația ROCKWOOL la nivel mondial, fără să existe o dovadă de cedare pe termen lung.

Îmbunătățirea performanței termice
Mulțumită micilor pungi de aer captat în structura fizică, produsele din vată minerală bazaltică ROCKWOOL prezintă proprietăți termice excelente. Utilizarea produselor adecvate de izolație va reduce nevoia de încălzire pe timp de iarnă și va ajuta la menținerea unui interior rece pe timp de vară, permițându-vă să reduceți considerabil consumul de energie. Împreună cu durabilitate sa pe viață, face ca izolația ROCKWOOL să fie o alegere foarte sustenabilă și eficientă din punct de vedere al costurilor. Descoperiți mai multe beneficii pe care le obțineți alegând vata minerală bazaltică aici

Construcții noi și restaurări
Izolația ROCKWOOL nu este adecvată doar pentru construcțiile noi. O modalitate eficientă de a îmbunătăți performanța termică a clădirilor existente este să se adauge sisteme de tencuială externe izolate la o clădire existentă. Acest lucru cauzează o pierdere mică pentru locuitori și va reduce facturile de utilități an după an. Citiți mai multe cu privire la sistemele noastre de fațade aici.

Descoperiți mai multe beneficii

Izolație acustică excelentă
Izolație acustică excelentă

Izolație acustică excelentă

Află mai multe
Siguranță la foc de neegalat
Siguranță la foc de neegalat

Siguranță la foc de neegalat

află mai multe
Materiale sustenabile
Materiale sustenabile

Materiale sustenabile

află mai multe
Back