Responsabilitatea socială a companiei

Responsabilitatea socială a companiei

RESPONSABILITATEA SOCIALĂ A COMPANIEI ÎN GRUPUL ROCKWOOL

Grupul ROCKWOOL intenționează să fie un vecin bun pentru comunitățile locale, societatea la nivel mai larg și mediul la nivel global. Acesta este un angajament care a început în anul 1950, cu mult timp înainte ca responsabilitatea socială să devină la modă, iar în prezent se situează în centrul valorilor specifice Grupului ROCKWOOL. Mai mult, responsabilitatea socială a companiei este raportată ca parte integrantă din Raportul anual.

Preluarea responsabilității la nivel local 
La nivel local, lucrăm îndeaproape cu școli, consilii și locuitori pentru a păstra comunitățile informate în legătură cu nivelurile de dezvoltare de la toate unitățile noastre de producție și ne asigurăm că păstrăm zgomotul sau traficul rezultat în urma activităților noastre, la un nivel minim.

La fabrica noastră din Bridgend, am mers și mai departe, punând bazele ROCKWOOL Woodland for Learning Trust care întâmpină școlile locale în rezervația noastră naturală de la fața locului.

Grija față de personalul nostru
Nu uităm nici de angajații noștri. Schema noastră recentă pentru izolarea mansardelor a permis modernizarea în mod gratuit a caselor acestora, astfel încât acestea să îndeplinească cerințele celor mai recente reglementări. În același timp, suntem mândri să oferim asistență financiară, atât organizațiilor caritabile locale cât și naționale, inclusiv pentru cauze nominalizate anual de către angajații noștri.

Fundația ROCKWOOL
Pe plan internațional, Fundația ROCKWOOL, fondată în 1981 de către familia Kähler, sprijină obiectivele științifice, umanitare, artistice și sociale de peste tot din lume.  Unitatea de cercetare a Fundației este probabil cel mai respectat grup de reflecție social și economic din Danemarca. Studiul efectuat de aceasta privind sistemul de sănătate danez a fost utilizat de guvernele ambelor părți ale spectrului politic, pentru a îmbunătăți îngrijirea pacienților.

Peste hotare, organizația non-profit care controlează aproximativ un sfert din acțiunile companiei ROCKWOOL International a susținut lucrările de siguranță a alimentației din Tanzania, proiectele de pace din Liban și a ajutat orfanii bolnavi de SIDA din Zambia.

Premii și realizări

  • Wales Environment Awards Team Winner

  • Wales Environment Award Overall Winner

  • Performanță exemplară evidențiată de către Agenția de Mediu în cadrul raportului său anual „Spotlight”.

  • Premiată cu distincția „Smart Company” de către Carbon Trust

  • Premiată cu „Arena Network Award” pentru cea mai bună practică de mediu susținută an de an, pe parcursul a 10 ani.

  • Premii Afacere în Comunitate – „Big Tick” pentru excelența în responsabilitatea companiei și coeziune

  • Selectată pentru EDF Energy Environmental Award

 

Raport anual

Responsabilitatea socială a companiei este raportată ca parte integrată din Raportul anual

Mai multe despre grupul ROCKWOOL

Back