Eliberarea puterii naturale a rocii pentru a îmbunătăți stilul de viață modern

Eliberarea puterii naturale a rocii pentru a îmbunătăți stilul de viață modern

Ne angajăm să încurajăm pe toată lumea să facă față provocărilor de dezvoltare ale vieții moderne. Prin utilizarea rocii, una dintre cele mai abundente resurse naturale, puteți avea un impact care să dureze generații.

De la săli de clasă la stadioane, puncte de reper naționale, oamenii au nevoie de spații nu doar pentru a avea vise mărețe, ci și pentru a acționa în conformitate cu aceste vise, făcând lumea un loc mai bun pentru toată lumea.

Acest angajament este scris în piatră.

 

Portofoliul de produse al Grupului ROCKWOOL se potrivește perfect pentru a aborda multe dintre cele mai mari provocări actuale legate de sustenabilitate și dezvoltare. De la consumul de energie la poluare fonică, lipsa apei și inundații, soluțiile noastre ajută clienții să rezolve multe dintre cele mai mari probleme ale vieții moderne.

Gama noastră de produse reflectă diversitatea de nevoi globale, sprijinind părțile interesate în ceea ce privește reducerea pe parcurs a amprentei proprii.

Secretele vatei bazaltice
Play

Secretele vatei bazaltice

Valori

Valorile noastre sunt baza filosofiei noastre de management, a gândirii noastre și a modului în care acționăm. Acestea ne ajută într-o mulțime de moduri, prin:

  • Faptul că face posibilă conducerea afacerii noastre și luarea deciziilor într-un mod rapid și eficient, fără birocrație.
  • Faptul că determină modul în care facem afaceri, modul în care lucrăm împreună și modul în care dorim să fim percepuți de către ceea ce ne înconjoară și
  • Faptul că determină nivelul de calitate al conduitei noastre în cadrul programului nostru „Principii de Leadership“ și în cadrul politicilor Grupului.

Sinceritate

Suntem sinceri prin faptul că suntem onești cu noi înșine și abordăm ceea ce ne înconjoară în același mod, în interesul Grupului. Monitorizăm îndeaproape procesul de detectare a dificultăților.

Responsabilitate 

Suntem responsabili atunci când acționăm cu respect pentru interesul tuturor părților noastre interesate. Suntem răspunzători întotdeauna pentru acțiunile noastre, deoarece suntem conștienți de faptul că noi suntem ambasadorii Grupului ROCKWOOL și reprezentanții valorilor sale, specifice mărcii.

Eficiență 

Suntem eficienți datorită faptului că ne acordăm timpul necesar pentru a ne face treaba în mod adecvat, deoarece pregătirea temeinică reprezintă un mare pas înainte spre obiectivele noastre. Odată ce decizia este luată, executăm rapid în conformitate cu mottoul „acționează, nu găsi scuze” și comunicăm cu precizie.

Pasiune 

Suntem pasionați prin faptul că ne încredem în munca noastră și suntem mândri de ceea ce facem. Influențăm ceea ce ne înconjoară atât pe plan intern cât și extern, cu energia care demonstrează faptul că ne pasă de munca, colegii, clienții și partenerii noștri. 

Antreprenoriat 

Caracterul nostru antreprenorial constă în faptul că suntem în căutare continuă de noi oportunități și modalități de a ne îmbunătăți și de a avea succes. Încurajăm pe oricine din fiecare parte a organizației să dezvolte noi idei și să le exploateze. Acceptăm faptul că pot fi făcute greșeli.

 

Back