Colaborarea cu noi

Construim o lume mai bună

Ne face plăcere să lucrăm într-o companie care oferă soluții care contribuie la transformarea lumii într-un loc mai bun. Cel mai mare acționar al nostru este Fundația ROCKWOOL, care investește o cantitate semnificativă de timp și resurse financiare în beneficiul societății. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi într-o companie care are integritatea și răspunderea socială în ADN-ul său, consultă posturile vacante și candidează pentru un loc de muncă în cadrul Grupului.

 În 2015, Fundația a făcut donații de peste 6,3 milioane EUR În 2015, Fundația a făcut donații de peste 6,3 milioane EUR

La ROCKWOOL ești mai mult decât un angajat. Ești o persoană. Ești un talent. Ești o pasiune. Ești o ambiție. Ești cel mai de preț bun al nostru!

CSR

Ne îmbunătățim în mod continuu performanțele sociale prin stabilirea unor obiective ambițioase și prin integrarea în activitatea zilnică a aspectelor sociale, a drepturilor omului precum și a aspectelor legate de sănătate și siguranță. Menținem un dialog deschis cu părțile interesate și raportăm anual despre performanța noastră socială în Raportul de Dezvoltare Durabilă.

Produsele și serviciile noastre îmbunătățesc condițiile de viață a milioane de oameni, oferind confort termic, încălzire și răcire la prețuri accesibile, rezistență sporită în caz de incendiu, confort acustic și niveluri mai scăzute de vibrații cauzate transportul urban și reduc de asemenea cantitatea de substanțe chimice în cazul legumelor cultivate în sere. 

Majoritatea produselor noastre au un impact pozitiv asupra provocărilor globale precum schimbările climatice și diminuarea rezervelor de combustibili fosili. Aceste contribuții pozitive pentru lume sunt importante pentru angajații noștri, pentru management și pentru consiliul de administrație și ne inspiră în munca noastră de zi cu zi.

La ROCKWOOL ești mai mult decât un angajat. Ești o persoană. Ești un talent. Ești o pasiune. Ești o ambiție. Ești cel mai de preț bun al nostru!

Diversitate

Înțelegem că angajații talentați, dedicați și diverși reprezintă un avantaj competitiv fundamental. Succesul nostru în afaceri se datorează unor persoane foarte responsabile și competente. Ne-am luat angajamentul să recrutăm și să păstrăm persoane talentate care să genereze performanțe ridicate și creștere economică.

Managementul diversității aduce beneficii persoanelor fizice, echipelor, întregului grup, precum și clienților și altor părți implicate. Înțelegem că fiecare angajat contribuie cu propriile capacități, experiențe și caracteristici unice. De asemenea, încurajăm persoanele cu experiențe, perspective și culturi diferite să colaboreze, stimulând astfel creativitatea și inovația.

Forța de muncă la nivel global include oameni de 52 de naționalități diferite răspândiți în locațiile noastre din întreaga lume - de exemplu, în Germania, aproximativ 21 de naționalități diferite lucrează împreună.

Suntem de părere că toți oamenii trebuie tratați cu respect și demnitate. Întotdeauna desemnăm cea mai potrivită persoană pentru a anumită poziție, asigurând în același timp egalitatea de șanse și nediscriminarea ca parte a procesului nostru de recrutare. Ne mândrim de faptul că oferim oportunități egale și că oferim șansa angajaților să se deplaseze între unitățile de comerciale și între țări. De asemenea, încurajăm și ghidăm managerii prin metode practice să aducă angajați din diferite zone ale grupului în echipele lor.

Principiile noastre de leadership și ambiția de a stimula încrederea în sine și responsabilizarea ne ajută să creăm un mediu în care toți indivizii își pot atinge potențialul maxim în cadrul companiei.

O forţă de muncă diversificată reprezintă un factor valoros pentru performanța în afaceri. Acest aspect favorizează creativitatea şi inovaţia, precum şi o cultură dinamică la nivel global.

Un loc de muncă sigur

Grupul ROCKWOOL are o politică de toleranță zero atunci când vine vorba de orice potenţial factor care ar putea periclita sănătatea şi securitatea angajaţilor noştri, a contractorilor şi a celorlalte persoane care lucrează pe șantiere noastre,  precum și a altor persoane care instalează sau utilizează produsele noastre. În colaborare cu cercetători şi autorităţi, ne vom asigura ca produsele noastre să nu producă efecte adverse atunci când se respectă instrucțiunile de utilizare; iar în caz contrar, instrucțiunile vor fi modificate sau producția va fi modificată sau stopată. 

Încurajăm și așteptăm la rândul nostru o atitudine pro-activă față de aspectele ce țin de siguranță de la fiecare manager și angajat. Promovăm acțiuni preventive (Good Catches) și evaluarea riscurilor pentru a ne asigura că sunt luate toate măsurile pentru eliminarea acestora, iar acest lucru ne aduce mai aproape de scopul final - zero incidente ce implică absența de la locul de muncă (Lost Time Incidents).

Fundația ROCKWOOL
Fundația ROCKWOOL

Fundația ROCKWOOL

Deținând 23% din acțiunile Grupului, Fundația este principalul acționar al Grupului ROCKWOOL.
Află mai multe
Back