Dezvoltare

Oportunități de dezvoltare

Grupul ROCKWOOL este un loc care te inspiră să lucrezi cu soluții care îmbunătățesc viața oamenilor, protejând în același timp mediul înconjurător. 

Ne-am luat angajamentul să dezvoltăm forța de muncă deoarece suntem conștienți de faptul că angajații noștri reprezintă cel mai valoros avantaj. O carieră în cadrul grupului nostru vă oferă deschidea spre o lume plină de posibilități de a vă dezvolta abilitățile, de a vă explora limitele și de a vă atinge pe deplin potențialul. În toate locaţiile noastre la nivel mondial, colegii se încurajează reciproc pentru a se ridica la provocările de dezvoltare ale vieții moderne. Ne străduim să oferim un leadership profesional, unde feedback-ul și îndrumarea reciprocă reprezintă pietre de temelie, alături de o cultură bazată pe performanță, construită prin dialog și dezvoltarea continuă a competențelor profesionale și personale.

 

Local versus Global

Grupul ROCKWOOL este în creștere la nivel global prin extinderea pe noi pieţe, dezvoltarea piețelor existente și realizarea unor achiziţii noi. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că oportunitățile de carieră pe care le oferim devin tot mai dinamice și internaționale. Aceste oportunități de carieră se aplică colegilor care lucrează în sediul nostru, precum și în alte locații din întreaga lume.

O carieră în cadrul grupului ROCKWOOL deschide o lume plină de posibilități de a vă dezvolta abilitățile, de a vă explora limitele și de a vă descoperi pe deplin potențialul.

 

 

 

Află mai multe despre ROCKWOOL

Back