RECRUTARE

Începeți de azi să vă valorificați potențialul candidând pentru un post în cadrul grupului.

Atunci când aplicați pentru un loc de muncă în cadrul grupului ROCKWOOL, puteți fi siguri că cererea dumneavoastră va fi tratată confidenţial şi imparţial.

În timpul proceselor de recrutare şi selecţie, vom folosi o combinaţie de interviuri personale şi metode de evaluare pentru a ne asigura că sunteți persoana potrivită pentru poziția respectivă. 

PROCES RECRUTARE

Start şi selecție

În funcție de candidatura dumneavoastră, vom analiza dacă abilitățile și experiența dvs se potrivesc cerințelor postului.

Interviuri

Interviurile se vor axa pe abilitățile, capacitățile și motivația dumneavoastră, și reprezintă o oportunitatea de a demonstra abordarea profesională și realizările de până acum, și de a vă prezenta ca persoană. Interviurile reprezintă de asemenea o importantă oportunitate de a afla mai multe informații privind postul respectiv și despre compania noastră.

Ne vom concentra de asemenea pe abilitățile și calitățile specifice pentru postul respectiv. În unele cazuri, vom prezenta și o sarcină de îndeplinit în timpul interviului.

Evaluare

În cadrul procesului de selecţie putem folosi instrumente de evaluare online pentru a ne forma o imagine obiectivă a capacităților logice și a caracteristicelor personale,  susţinute de feedback-ul dvs. în exemple din viața reală.

Verificarea referințelor

Vom solicita companiilor care v-au acordat referințe să ne răspundă unor întrebări privind performanțele profesionale, aptitudinile și comportamentul dvs. la locul de muncă.

Decizia de selecție si oferta

Vom identifica cel mai calificat candidat pentru poziţia respectivă şi vom lua decizia finală de angajare. Acest candidat va primi o ofertă  de angajare, urmând ca mai apoi să clarificăm sau să răspundem eventualelor întrebări.

În cazul în care nu veți reuși, nu fiți descurajat, calificările dvs. pot fi potrivite pentru viitoarele oportunități de angajare.  Încurajăm toţi candidații anteriori să verifice acest website în mod regulat pentru noi oportunități de carieră.

Sunteți în căutarea unei schimbări de carieră?

Consultați posturile vacante
Back