Hai să ne cunoști

Oamenii care contează-angajații noștri

Angajări la ROCKWOOL România

Încă din 2018 am început angajările unei echipe de 150 de colegi care vor activa în fabrica noastră din Ploiești. Este o perioadă foarte intensă, când angajăm profesioniști entuziaști și motivați să ofere cele mai bune rezultate încă de la debutul proiectului de construcție a fabricii ROCKWOOL în România. 

Lucrând în ROCKWOOL Group, ai opțiunea de a alege între a lucra într-una din organizațiile noastre globale. Poți să te înscrii într-o organizație regională sau să lucrezi într-o funcție globală, de ex. la sediul nostru din Hedehusene lângă Copenhaga, Danemarca.

Când lucrezi la noi, poți conta pe manageri care îți vor încredința și te vor împuternici să crești atât profesional, cât și personal. Vei avea oportunitatea de a te alătura unei varietăți de inițiative, alături de colegi pasionați. Vino alături de noi pentru a contribui și tu la imbunătătirea condițiilor de viată pentru milioane de oameni, lucrând pentru o afacere durabilă. 

Atât în muncă zilnică, cât și în echipele de proiect, te vei afla printre prieteni și colegi talentați din culturi și medii variate. Avem o schemă flexibilă care îți va permite să te bucuri de experiențe de carieră imbogătite pe tot parcursul vieții profesionale.   

Cunoaște-ne colegii

Află mai multe despre colegii noștri și poveștile lor

Este o perioadă foarte intensă, când angajăm profesioniști entuziaști și motivați să ofere cele mai bune rezultate încă de la debutul proiectului de construcție a fabricii ROCKWOOL în România.

ROCKWOOL dintr-o privire

Cinci branduri, un scop comun: eliberarea puterii naturale a bazaltului pentru îmbunătățirea stilului de viață modern.