Lucrul la ROCKWOOL

Poți face diferența

O lume mai bună

Grupul ROCKWOOL contribuie la transformarea lumii într-un loc mai bun. Produsele și serviciile noastre oferă pentru milioane de oameni confortul termic și acustic, încălzirea și răcirea la prețuri accesibile, rezistența ridicată impotriva incendiilor și producția sustenabilă de alimente. 

Suntem o companie globală, lider de piață, cu o istorie de 80 de ani de inovare. O afacere de familie de mai multe decenii, astăzi suntem o companie cotată la Bursă, prin Fundația ROCKWOOL - o organizație caritabilă axată pe proiecte sociale - ca principalul nostru acționar.

La ROCKWOOL ești mai mult decât un angajat. Eșți o persoană. Ești un talent. Esti o pasiune. Ești o ambiție. Esti cel mai puternic argument al nostru.

Scopul nostru

Produsele noastre au un impact pozitiv asupra provocărilor globale cum ar fi schimbările climatice și diminuarea rezervelor de combustibili fosili. Aceste contribuții către lume ne inspiră în munca zilnică. Îmbunătățim continuu performanța socială prin stabilirea de obiective ambițioase și integrarea aspectelor sociale, a drepturilor omului și a siguranței în afacereas noastră.

Grupul ROCKWOOL este foarte interesat de sănătate și siguranță, fie în legătură cu angajații și contractorii noștri, fie cu cei care instalează și utilizează produsele noastre. Încurajăm o atitudine proactivă față de siguranță din partea tuturor angajaților și ne asigurăm că produsele noastre nu au efecte adverse atunci când respectă recomandările recomandate pentru utilizare.

Ne mândrim cu o cultură bazată pe oameni și incluzivă: grupul ROCKWOOL se angajează să recruteze și să păstreze cele mai bune talente, asigurând în același timp oportunități egale și nediscriminare. Forța noastră de lucru diversă include oameni de 52 de naționalități diferite răspândite pe site-urile noastre din întreaga lume - de exemplu, există aproximativ 21 de naționalități diferite care lucrează numai în operațiunile noastre germane.

Woman in greenhouse
Agronomist analysing plants in greenhouse. People,  Grodan, Green, Horticulture.

O carieră care face diferența

Când te alături Grupului ROCKWOOL, devii parte a unui lider de piață la nivel mondial în soluții durabile pentru unele dintre cele mai mari provocări ale lumii.

Cultura noastră respectuoasă și primitoare înseamnă că poți să fii tu însuți și să îți construiești abilitățile și competențele pe cât posibil. Și mediul dinamic din întreaga noastră afacere globală creează oportunități excelente pentru persoanele care sunt pregătite să se dezvolte și să se adapteze pe măsură ce lucrează. Cariera ta la Grupul ROCKWOOL poate schimba lumea în bine.

Man on mountain
Trebuie să continuăm să muncim din greu pentru a produce produse și mai bune și pentru a lăsa o amprentă mai mică în timpul acestui proces - aceasta include gândirea sustenabilă când vine vorba de produsele, operațiunile noastre, dar și cercetare și dezvoltare.

Jens Birgersson

ROCKWOOL Group
CEO

ROCKWOOL dintr-o privire

Cinci branduri, un scop comun: eliberarea puterii naturale a bazaltului pentru îmbunătățirea stilului de viață modern.