Despre programul Casa Eficienta

 

Aproximativ 100 de milioane de euro. Atât pune la bătaie Ministerul Mediului pentru programul Casa Eficientă Energetic. Pentru prima dată în România, statul susţine cu bani proprietarii de case pentru a-şi reduce consumul de energie pentru răcirea sau încălzirea imobilului.

Poţi obţine între 9.000 şi 15.000 de euro prin intermediul acestui program care finanţează o serie de măsuri de diminuare a consumului energetic. Cu toate că soluţiile sunt multiple, cei mai mulţi specialişti vor considera că investiţia ideală, care bifează cele mai multe căsuţe cu avantaje, este în termoizolarea casei cu vată minerală bazaltică.

O asemenea soluţie aduce, pe lângă eficienţa energetică, şi siguranţă la incendiu maximă, durabilitate, pereţi care respiră, izolare acustică pentru a te putea odihni sau concentra optim, precum şi grijă pentru mediu dacă ne gândim că materialele noastre au la bază o resursă naturală, sigură şi practic inepuizabilă, bazaltul.

Aşa cum au arătat ultimii ani, trendul este în favoarea unor case care nu doar economisesc căldurăm dar adresează şi celelalte elemente de care ai nevoie pentru a te simţi confortabil în locuinţa ta, pentru a trăi stilul de viaţă modern.

Family in kitchen
Video

Vizioneaza cum functioneza produsele noastre

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutatile

Mergi la formular 

 

 

Timp petrecut la interior
0

Buget total al programului
0

Ce poti obtine prin program
0

01

Beneficiile vatei bazaltice ROCKWOOL

Eficienta energetica, rezistenta la foc, izolare acustica, economie circulara, robustete, aspecte estetice, gestionarea apei.
Valorificăm aceste 7 beneficii ale rocii pentru a aborda marile provocări ale lumii.

Beneficiile vatei bazaltice

02

Minim 50.000 de euro este suma pe care o economiseşti în 30 de ani

Minim 50.000 de euro este suma pe care o economiseşti în 30 de ani din facturile reduse dacă îţi termoizolezi casa cu vată minerală bazaltică ROCKWOOL, conform unui studiu realizat de Asociaţia Auditorilor Energetici. Investiţia iniţială se recuperează în câţiva ani, mai ales în condiţiile în care statul susţine financiar 60% din efortul tău;

03

Peste 80 de experienta

Vata ROCKWOOL este de cea mai bună calitate, compania având o tradiție de peste 80 de ani şi fiind lider mondial în domeniu. Aceasta este o garanţie atât pentru calitatea produsului, cât şi despre faptul că vata o să aibă aceleaşi calităţi pe toată durata de viaţă a construcţiei.

04

Accesibilitate

Produsele ROCKWOOL sunt accesibile, întrucât avem o fabrică de vată minerală bazaltică lângă Ploiești, o investiție de 50 de milioane de euro a grupului ROCKWOOL care deserveşte piaţa internă dar şi contribuie la exporturile româneşti.

05

Sprijinirea economiei locale

ROCKWOOL Romania foloseşte aproape exclusiv forţă de muncă şi materii prime din România.

06

Portfoliu vast de produse

Avem o gamă largă de produse, adresata oricaror nevoi, inclusiv gama “Dual Density”, tehnologie patentată ROCKWOOL, care oferă atât avantajele mecanice cât şi termice ale unor densităţi diferite, într-un singur produs.

07

Pachet complet pentru termosistem

Oferim un pachet complet, nu doar vată, mai precis termosistemul ROCKWOOL REDArt,care imbina toate elementele unui termosistem eficient. Astfel te vei bucura şi de un nou aspect al casei tale care vine odată cu renovarea, nu doar de eficienţa energetică şi celelalte avantaje.

Family in kitchen
Contact Us

Nu ezita sa ne contactezi

Ai o întrebare, o nelămurire, nevoie de îndrumare referitor la termoizolarea cu vată ROCKWOOL? ,
Trimite-ne un email sau da-ne un telefon