Sustenabilitate și economie circulară

Produse sustenabile

Într-o economie circulară, produsele ar trebui utilizate cât mai mult timp posibil - și reutilizate cât mai mult posibil la terminarea duratei lor de viață. Oferim soluții de durată pentru clădiri - cum ar fi izolația, plafoanele fonice și fațadele exterioare care pot fi reciclate la nesfârșit.  Folosim un produs natural, roca vulcanică, pentru a da înapoi naturii. Datorită durabilității și reciclabilității unice a produselor ROCKWOOL, ne putem ajuta clienții să creeze clădiri și orașe mai rezistente, care să îmbogățească viața modernă. 

Sectorul construcțiilor produce aproximativ o treime din cantitatea totală de deșeuri la nivel global, mare parte din aceasta ajungând la groapa de gunoi. Noi știm că nu trebuie să fie așa. Datorită designului sistemului nostru de producție a vatei minerale se pot utiliza materiale care altfel ar putea fi depozitate la groapa de gunoi. De fapt, aproximativ o treime din materia primă utilizată în producția noastră este înlocuită cu deșeuri din alte industrii, de la centrale electrice și din tratarea apelor reziduale municipale. 

Priviți cum funcționează reciclarea

Știați că?

Rennovările eficiente energetic ale clădirilor care utilizează soluțiile noastre contribuie la reducerea consumului de energie acum și în viitor. Clădirile bine proiectate și izolate sunt esențiale pentru asigurarea unei eficiențe energetice optime și a unor orașe sustenabile.

Renovation building

Filozofia noastră

Filozofia noastră

Topics

We can't find any results that match your search

Încarcă mai multe