Centrul de instruire mobil ROCKWOOL a fost creat pentru a vă ajuta să aflați despre produsele ROCKWOOL și tehnologiile în care acestea pot fi utilizate.

În timpul sesiunilor de instruire organizate în toată Polonia, profesioniștii oferă sfaturi și instrucțiuni cu privire la tehnicile utilizate pentru izolarea mansardelor și a pereților exteriori cu vată de piatră. Profesioniștii de la Centrul de Formare Mobilă vizitează multe orașe din întreaga țară pe tot parcursul anului, organizând cursuri de instruire oriunde au nevoie, acolo unde sunt dispuși.

Puteți participa la formare pentru aproape tot anul, va exista întotdeauna un loc unde o astfel de întâlnire de specialitate va avea loc în viitorul apropiat. Participarea la acesta este întotdeauna gratuită. Instruirile au loc nu numai în școli și centre de instruire practică, ci sunt organizate de clienții noștri la punctele lor de vânzare și la angrosiști. Toate acestea pentru a asigura cel mai bun și mai ușor acces la ele.

Informăm în mod regulat contractanții despre datele și locațiile de instruire prin e-mail, text, rețele sociale, în paginile SUPERMAGAZYN.

În timpul antrenamentelor, experții ridică subiecte care vor fi utile tuturor contractanților de izolație a casei unifamiliale. Vor să ofere cât mai multe cunoștințe practice posibile, motiv pentru care, în afară de prelegeri, pregătesc pentru interpreți spectacole de diverse tehnici pentru izolarea pereților și mansardelor exterioare. Experții vor explica cum să izolați în mod corespunzător o mansardă clasică, cum să faceți izolație de căpriori, să izolați o casă cu rame, grinzi, tavane din lemn și pereți structurali. Ele prezintă, de asemenea, metoda de uscare ușoară în sistemul ETICS și modul de fixare a vatei de fațadă pe piei, izolarea plafoanelor subsolului, precum și a plafoanelor peste garaje și pasaje.

Instruirile au fost planificate în așa fel încât să nu garanteze doar posibilitatea de a dobândi cunoștințe profesionale, ci și să permită schimbul de contacte și experiențe între participanți. Sunt cel mai mare tezaur al cunoștințelor reciproc, povești interesante și povești despre lucrul pe un șantier. Fiecare instruire pe care o organizăm se încheie cu un certificat special care poate fi folosit ca argument suplimentar în timpul negocierilor cu investitorii. Finalizarea instruirii deschide calea către primirea certificatului de antreprenor ROCKWOOL.

Încurajăm distribuitorii, proprietarii de angrosiști ​​în construcții și toate entitățile interesate să organizeze cursuri de instruire în orașul lor. Datorită faptului că fiecare dintre instruirile noastre este publicizat printre contractori, promovăm în punctul nostru de vânzări, noi participanți ajung la fiecare dintre ei. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a vă extinde rețeaua de contacte și de a vă întâlni clienții. Dacă decideți să organizați instruirea la punctul dvs., veți avea un impact real asupra selecției subiectelor de instruire, vă vom furniza materialele și produsele necesare pentru aceasta și vă vom ajuta să îl promovați.

Evenimente

Mai jos sunt evenimentele viitoare la care vor participa experți, formatori și specialiști ai ROCKWOOL România.

Programe viitoare

Subiecte

Types

Regiune

Orașe

We can't find any results that match your search