Alătură-te clubului ROCKWOOL Supermontatori!

Clubul SUPERMONTATORI ROCKWOOL este o idee care conectează cei mai competenți profesioniști din industria izolației clădirilor de ani de zile. ROCKWOOL se străduiește să reunească și să susțină cei mai buni și mai activi profesioniști care izolează casele unifamiliale din toată Polonia. Prin urmare, în fiecare an activitățile clubului sunt pregătite numeroase promoții adresate contractorilor, precum și antrenamente care le permit să sistematizeze și să extindă cunoștințele în domeniul tehnicilor de izolare. Membrii clubului pot folosi o bază de cunoștințe special pregătită pentru ei pe tot parcursul anului și, prin depunerea proiectelor de izolație pentru casele unifamiliale cu lână de piatră ROCKWOOL, pot obține un certificat de antreprenor ROCKWOOL.

Ce veți câștiga din calitatea de membru al clubului ROCKWOOL Supermontatori?

Prin aderarea la club, contractantul deschide posibilitatea de a participa la acțiuni speciale organizate de ROCKWOOL. De aici, este un pas să câștigi premii atractive pregătite doar pentru cluberi. Alegeți dintre pachete de îmbrăcăminte de lucru, scule, scule electrice Bosch și multe altele.

Fiecare membru al clubului va primi, de asemenea, un abonament gratuit dedicat membrilor clubului SUPERMAGAZYN, în care vor găsi o mulțime de sfaturi utile, informații despre produsele și tehnologiile ROCKWOOL. În SUPERMAGAZYNA, interpreții vor citi poveștile colegilor lor din industrie, vor afla despre instruiri organizate special pentru ei și vor putea participa la numeroase concursuri cu premii. Participarea la club înseamnă, de asemenea, accesul la oferta de instruire și cunoștințele profesionale oferite de experți din industria izolației. Fiecare membru al Clubului Supermontatori ROCKWOOL poate participa gratuit la sesiunile de instruire organizate în Polonia în domeniul izolării caselor unifamiliale, ceea ce îi va permite să-și aprofundeze cunoștințele despre tehnicile utilizate în prezent în timpul lucrărilor de izolare.

Pentru a permite membrilor clubului să acceseze cele mai bune instrumente, împreună cu partenerii clubului, pregătim oferte promoționale unice pentru ei. Membrii clubului pot conta pe reduceri speciale.

Participarea la ROCKWOOL Supermontator Club deschide, de asemenea, calea către obținerea certificatului de antreprenor ROCKWOOL, adică un document care confirmă competența unui anumit antreprenor, cunoștințele sale foarte bune despre proprietățile vatei de piatră și cunoștințele expertului în domeniul izolației clădirilor. Antreprenorii care au reușit deja să obțină un certificat subliniază că acest document este adesea un chip de negociere pentru ei în discuțiile cu investitorii.

Ce trebuie să faceți pentru a vă alătura Clubului Supermontator ROCKWOOL?

Este suficient să raportați implementarea izolației unei case unifamiliale (mansardă sau pereți exteriori) cu vată bazaltică ROCKWOOL. Deja o implementare notificată oferă acces la toate privilegiile care implică participarea la club! O mare oportunitate de a vă alătura clubului este, de asemenea, participarea la instruirea Centrului mobil de instruire ROCKWOOL.

Contact Us

Linia fierbinte pentru montatori

Deschis în zilele lucrătoare între orele 9:00 - 18:00 (costul conexiunii în funcție de tariful operatorului dvs., ca pentru un apel local),
ROCKWOOL