Alătură-te clubului ROCKWOOL SUPERMONTATORI!

ROCKWOOL SUPERMONTATORI CLUB este o idee care conectează cei mai competenți specialiști din industria izolației clădirilor de ani de zile. ROCKWOOL se străduiește să reunească și să susțină cei mai buni și mai activi profesioniști care izolează casele unifamiliale din toată România.

Prin urmare, în fiecare an de activitate al clubului, sunt pregătite numeroase competiții pentru antreprenori, precum și antrenamente care le permit să sistematizeze și să își extindă cunoștințele despre tehnicile de izolare termică. Pe tot parcursul anului, membrii clubului pot folosi o bază de cunoștințe special pregătită pentru ei și, prin depunerea izolației din lână de piatră ROCKWOOL a caselor unifamiliale, pot obține un certificat de antreprenor ROCKWOOL.

Membrii clubului au la dispoziție și o aplicație mobilă, datorită căreia pot folosi în mod convenabil calculatorul pentru vată de piatră, pot adresa o întrebare unui consilier tehnic sau pot găsi un distribuitor de vată de piatră în zona lor și să-i ceară o ofertă de produs.

Confirmați-vă expertiza și cunoștințele cu privire la proprietățile lânii de piatră ROCKWOOL.

Certificatul de Supermontator ROCKWOOL este un document care confirmă competențele și abilitățile unui anumit montator, cunoștințele sale profesionale și cunoștințele despre proprietățile lânii de piatră ROCKWOOL. Acest certificat certifică faptul că montatorul este expert în izolarea clădirilor.

Certificatul este acordat pentru până la 5 ani, iar prelungirea acestuia este posibilă în al patrulea an de valabilitate a documentului curent. Există două modalități de a obține certificarea. Pentru a-l primi, este suficient să depuneți 3 proiecte de același tip în una din cele două categorii: izolarea pereților exteriori sau izolarea mansardelor. Montatorul poate participa, de asemenea, la instruirea efectuată de Centrul de instruire mobil. Atunci îi este de ajuns să prezinte una, orice realizare pe vată bazaltică.

Certificatul de montator ROCKWOOL este un document care ajută mulți montatori în negocierile cu investitorii. Certifică calitatea înaltă a serviciilor contractantului, îi crește credibilitatea și confirmă calificările. În plus, fiecare contractant care primește certificatul poate conta și pe recomandarea companiei ROCKWOOL.

Deveniți un montator certificat ROCKWOOL: