Finisaje REDArt®

Amorsă Siliconică pentru Tencuieli Decorative

Produs pe bază de dispersii organice şi aditivi speciali

Back

Grunduirea suprafeţelor exterioare şi interioare înainte de aplicarea tencuielilor pe bază de raşini sintetice cu scopul de a regla absorbţia suportului, a uşura aplicarea şi a creşte gradul de aderenţă a acestora. Se aplică pe toate suprafeţele minerale rezistente, cum ar fi: sisteme termoizolante, tencuieli de var şi ciment, beton, plăci de gips carton, vopsitorii de dispersie existente sau plăci de PAL sau OSB. Se colorează în aceeaşi nuanţă (sau într-o nuanţă apropiată) cu produsul de finisaj care se va aplica ulterior, conform mostrarelor de culori REDArt®, în sistemul de nuanţare.

Amorsa siliconică pentru tencuieli decorative este un produs pe bază de dispersii organice şi aditivi speciali, care conferă acestuia proprietăţi deosebite privind elasticitatea, aderenţa, impermeabilitatea la apă și permeabilitatea la vapori. Folosirea acestuia contribuie la creşterea gradului de protecţie a sistemului de finisare a faţadelor la factorii de mediu - intemperii, cicluri îngheţ/dezgheţ, radiaţii UV, acţiunea fungiilor şi mucegaiurilor.

Ambalare și depozitare

Ambalare - găleată de 25 kg

Uscare pentru reacoperire - 24 ore

Consum de material: 250-300 g/m2

Depozitare - Transport:

În ambalajul original închis etanș, neexpus la intemperii, radiații solare sau alte surse de căldură, la temperaturi între +5º C - +30º C; risc de depreciere prin îngheț.

Back

documents

 

 

print pdf
icon
amorsa-siliconica-pentru-tencuieli-decorative
amorsa-siliconica-pentru-tencuieli-decorative

icon
Manual instalare ROCKWOOL REDArt
Manual instalare ROCKWOOL REDArt

icon
Brosura ROCKWOOL REDArt
Brosura ROCKWOOL REDArt