Îndrumare

Beneficiază la maxim de eficiența produselor noastre

Vata bazaltică ROCKWOOL. Materialul care funcționează perfect

De peste 30 de ani, reciclarea a fost un domeniu important pe care Grupul ROCKWOOL s-a concentrat. Reciclăm deșeurile proprii rezultate în urma majorității operațiunilor noastre, precum și deșeurile din alte industrii.

Utilizarea produselor noastre

ROCKWOOL este un material de construcții unic, cu o gamă largă de proprietăți diferite. Ca meșter profesionist, te poți baza întotdeauna pe acesta pentru a te ajuta să livrezi proiectul perfect pentru clienții tăi.

  • Ușor de utilizat
  • Performanță constantă de zeci de ani
  • Asigură eficenta energetică, contribuind la scăderea costurilor cu energia 
  • Reduce zgomotul nedorit
  • Rezistent la foc, umezeală și mucegai

Unii clienți se vor concentra numai pe părțile vizibile ale renovării, cum ar fi armăturile și accesoriile. Dar modul în care acestia se simt, într-un climat interior optim, confortabil, va conta mult mai mult pe termen lung. Așa că încearca să ajuți clientul să înțeleagă importanta unei izolari corecte si eficiente, cu materiale de calitate. Deoarece produsele ROCKWOOL vor regla temperatura camerei, păstrând-o confortabila în timpul iernii, răcoroase în timpul verii și în siguranță și liniștite pe tot parcursul anului. Astfel, casa se va simți la fel de bine precum arată.

Există zeci de motive pentru care vata bazaltică ROCKWOOL este prima alegere de izolare pentru atât de mulți profesioniști. Este versatilă, economică, naturală, complet reciclabilă și incombustibilă. Și, cu câteva cunoştinţe, foarte ușor de instalat.

Descoperă cât de sustenabile sunt produsele noastre
Recycle, sustainability, energy efficiency, recycling, circularity

Sfaturi pentru o instalare usoară

  • Ca în cazul oricărui proiect, planificați înainte. Măsurați suprafețele pentru a izola și a tăia izolația în consecință. Asigurați-vă că purtați echipamentul corespunzător de instalare, cu ochelari și mănuși potrivite.
  • Materialele de izolare ROCKWOOL sunt ușor de tăiat cu un cuțit, astfel încât acestea să poată fi pregătite simplu. Și pentru că este atât de ușor să umpleți toate găurile cu produse ROCKWOOL, există șanse mai mici de a lăsa lacune ineficiente în izolație.
  • Dacă instalați produsele ROCKWOOL pe izolație existentă, asigurați-vă că aceasta nu este strivita sau contractata. Ar trebui să isi păstreze grosimea, considerand ca izolația de vată bazaltică ROCKWOOL nu se distorsionează sau degradează dacă este instalată corect conform specificațiilor. Ar trebui asadar să fie eficientă pe intreaga durată de viață a clădirii.
  • Izolația ROCKWOOL poate fi tăiată cu ușurință cu un cuțit lung sau cu ferăstrău izolator. Cutitul pentru vata il puteti comanda direct la noi. Aceasta poate fi stocate la exterior fără a fi afectată de condițiile meteorologice.

Produsele ROCKWOOL, montate corespunzător, garantează o performanță eficientă pe întreaga durată de viață a clădirii.